Persoonlijk

Geboren in 1941, kind van joodse ouders.
Het feit, dat ik vervolgd werd voor de simpele overtreding een joods kind te zijn, maakte mijn eerste levensjaren erg onzeker.Dank zij verzetsmensen en diverse onderduikouders heb ik het overleefd.

Mijn ervaringen uit ik op doek. Ik ben begonnen vanuit het oude familiealbum. Gebruik foto’s van mijn kinderen, mijzelf.

Schilderen is belangrijk voor me, een behoefte. Na mijn zeventigste ben ik begonnen met de opleiding
UPGRADERS IN ART te Arnhem.

1 Reactie op Persoonlijk

 1. Dag mevrouw Anne Muller,

  Door toeval kwam ik uw naam tegen en heb ik op uw website rondgekeken naar uw prachtige persoonlijke schilderijen en verwerkingen. Het raakt nog steeds als we gaan nadenken over de periode woII en de enorme consequenties die dit op ons allemaal en persoonlijk heeft.
  Ik wil u daarom vragen of u open staat voor de mogelijkheid om enkele schilderijen of afbeeldingen te willen delen op een korte tentoonstelling die ik aan het voorbereiden ben in Arnhem-Zuid en die twee dagen op 13 en 14 september te zien is in Arnhem-zuid
  Ik heb het initiatief genomen om meer bekendheid te geven aan de bewoners van Huize Voorburg in Arnhem-Zuid die als Palestinagangers een korte periode hier gehuisvest waren, Vanuit deze geschiedenis kwam ik de persoonlijke geschiedenis van Louis de Groot tegen die in de Rijnstraat 33 gewoond heeft, ook van hem en zijn familie wil ik in deze tentoonstelling aandacht geven. .
  Ik heb uw levensverhaal gelezen en wil u vragen of u bereid bent met mij hierin wilt samenwerken om aan de bezoeker iets van uw levenstocht te kunnen delen in de tentoonstelling.
  De tentoonstelling geeft ook informatie over de komende onthulling van het monument op de plaats van de Kippenmarkt in Arnhem centrum van 17 nov 2019.
  Het zou heel mooi zijn als ook van uw werken hier zichtbaar zou kunnen zijn en welke vorm dan ook.
  Ik wil u vragen met mij in contact ten komen en te zien of wij hier op korte tijd nog over kunnen spreken met elkaar, dat zou ik zeer op prijs stellen.

  Met vriendelijke groet,

  Arjen Sleurink
  06-41034440
  CultureConnect
  a.sleurink@cultureconnect.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *