Ik heb je gezien ……………………..

Ik heb je gezien………na zoveel jaren heb ik je gezien…..

Je sprak…………, maar niet tegen mij. Welnee, je had het over andere dingen, maar niet over jezelf of ons. Heb je het wel eens over ons? Ik wel, ben vaak in dialoog met jou……..heb je  brieven gestuurd….. een keer met ronkende auto voor je deur gestaan en wilde zo je huis binnenrijden………..machteloos. Maar nooit ben ik opgehouden van je te houden en je tegen iedereen te verdedigen …..omdat je dit waarschijnlijk nodig hebt.

Morgen is je geboortedag en weer zal ik wat stof van het papieren Rietveld stoeltje blazen en weer zal ik je jongenshanden er aan zien werken

Laat het niet voor niets zijn geweest, al die jaren
Ik heb je gezien, op je nieuwe website

Dit bericht is geplaatst in vkblog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.