Late Vrijdagbrief voor jou….

Het Het lukt me niet een brief naar jou te schrijven, je bent te ver van me verwijderd nu. Slechts wanneer ik me dicht bij je voel kan ik mijn gedachten naar je toe sturen. Vandaag was ik bij je oudste broer en meestal gaan we ergens lekker eten, hij altijd een biefstuk en voor mij vis. 
Deze keer niet:  ik zag ,toen ik de auto uitstapte, dat het niet denderend ging met hem en hij zei: ” mam, ik ga er niet uit vandaag, het lukt niet, maar ik maak voor ons beiden iets lekkers.” ” Prima”, was mijn antwoord en ik zag de spanning van hem afglijden. Samen stommelden we de gammele trap naar zijn kamer op, waar ik werd getracteerd op een walm van sigarettenrook en een rommelige tafel vol lekkere broodjes , vleeswaren en twee tartaartjes die hij voor ons  ging bakken. Kop thee er bij en chocoladetoetje na.
 De televisie staat altijd aan, zo ook de computer, waar hij meespeelde met een pokergame. Leg het me uit, zeg ik en dan leert hij me vol overgave hoe het werkt en zitten we virtueel te gokken met z’n tweeën….
Met een grote grijns lacht hij me toe : “Leuke moeder ben je”….

Je speelgoedhond heb ik even van de zolder gehaald….

Dit bericht is geplaatst in vkblog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.