Gewoon even een fotoblog….

Om een “oversprong ” te maken na mijn laatste bijdrage, maar toch dicht bij de materie van mijn blog te blijven, heb ik om inspiratie op te doen, albums doorgespit. Als uitgangspunt van mijn werk gebruik ik nogal eens foto’s en deze heb ik ooit in Israël gemaakt, om er  iets mee te doen. Nooit van gekomen, maar dat kan altijd nog.
Ik heb iets met doorkijkjes, ramen, deuren, etalages. Niet dat ik dat vaak schilder, maar het beeld intrigeert me. De spanning van wat er achter zou kunnen liggen, het verborgene.
De foto’s zijn gemaakt met een simpele camera, die ik destijds op Schiphol nog even snel in de duty-free heb gekocht.
De locatie is het noorden van Israèl, tijdens een bezoek aan mijn zoon , die daar toen nog in een kibbutz woonde.
Nee, geen zwaar verhaal over die tijd, niet omdat het er niet zou zijn, maar ik wil het vandaag lekker luchtig houden.

Gewoon even een foto-blog….

Dit bericht is geplaatst in vkblog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.